Primarul Mihai Constantinescu de la Sadova, un stâlp liberal al zonei de munte

Luni după-amiază, după ce am coborât de pe muntele Bodea de la plantat, am participat la lansarea candidaturii primarului liberal din Sadova, Mihai Constantinescu, primar în funcţie. Mihai Constantinescu este un stâlp liberal al zonei de munte şi un primar foarte gospodar, cu o comună ce poate fi considerată un adevărat bibelou turistic, a transmis Gheorghe Flutur.

Primarul în funcţie are la activ realizări notabile, cum ar fi aducerea gazului metan în comuna Sadova, modernizarea şcolilor, renovarea primăriei şi a căminului cultural, asfaltarea drumurilor şi amenajarea centrului civic, care arată ca în occident, cu pavaje şi spaţii verzi. În programul său de viitor, acesta include construirea unei grădiniţe, amenajarea de locuri de joacă şi dezvoltarea staţiunii turistice Sadova, una dintre cărţile de vizită cu care Bucovina se mândreşte de fiecare dată.

Într-un cămin cultural aflat în plină renovare, în prezenţa a peste 200 de gospodari din Sadova, primarul le-a cerut sadovenilor un vot pentru Mihai Constantinescu, dar şi pentru el şi echipa liberală de la Consiliul Judeţean Suceava, pentru continuarea marilor proiecte pentru Bucovina. Mai mulţi cetăţeni din public au apreciat echipa perfectă pe care o face Mihai Constantinescu cu echipa sa, care este de fapt secretul reuşitei administraţiei publice sadovene.

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI