Dublă lansare de carte la Biblioteca Bucovinei

> Este vorba despre „Paradisul furat” şi „Cerşetorii de începuturi” de Bogdan Galanton-Moroşan

 Vineri, 24 mai, la ora 13:00, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” din Suceava va găzdui un eveniment cultural deosebit: lansarea cărţilor „Paradisul furat” şi „Cerşetorii de începuturi” de Bogdan Galanton-Moroşan. Evenimentul va avea loc în Sala de Artă „Elena Greculesi” şi va fi moderat de scriitorii Adrian Dinu Rachieru şi Alexandru Ovidiu Vintilă.

Lansarea este organizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, Rotary Suceava-Bucovina şi Societăţii Scriitorilor Bucovineni, reunind personalităţi şi iubitori de literatură din zonă.

„Paradisul furat” şi „Cerşetorii de începuturi” sunt două volume de poezii în care autorul s-a dezvăluit lumii, aflăm de la organizatori. Alexandru Ovidiu Vintilă, care a scris prefaţa volumului „Cerşetorii de începuturi”, spune că aceasta este o confesiune a unei conştiinţe morale care simte nevoia să se mărturisească.

Bogdan Galanton Moroşan s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2024, la vârsta de 49 de ani.

Printre altele, Bogdan Galanton a fost redactor la posturile de radio Uniplus şi AS, la Nord Press Suceava şi la Monitorul de Suceava. El a fost şi inginer la AMBRO şi la Direcţia Silvică Suceava, comisar în cadrul Comisariatului General al Gărzii Naţionale de Mediu şi consilier al Direcţiei Generale de Control Silvic şi Cinegetic din cadrul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale şi la Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi de Vânătoare Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI