Discuţii cu operatori aerieni

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut cunoscut că în fiecare zi autorităţile judeţene acţionează pentru diversificarea numărului de companii aeriene care să opereze de pe Aeroportul Suceava, dar şi pentru deschiderea de noi destinaţii.

„Aeroportul Suceava cu Terminalul 2 duce la 1,5 milioane de pasageri procesare. Pregătesc Terminalul 3, pe care îl fac ca să vină avioanele la burduf” a spus Flutur.

Întrebat dacă nu consideră că Terminalul 2 e mic, preşedintele CJ a răspuns că 800.000 de pasageri la Suceava într-un an nu înseamnă puţin.

„Veţi spune că cei de la Wizz Air au redus numărul de curse. Au redus şi de pe Cluj şi de pe Timişoara. Au vândut compania. Sunt companii private, nu Flutur hotărăşte. Dar continuăm. Sunt în discuţii cu turcii, sunt în discuţii calde cu LOT, cu firme mai noi, cum ar fi FlyLili, să vedem ce putem opera. Bruxelles îmi doresc, Spania îmi doresc, Tel Aviv, încercăm să găsim destinaţii în fiecare zi. Luptăm pentru asta”, a spus şeful administraţiei judeţene. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI