La Biblioteca Bucovinei

Despre tradiţii, despre ia românească

La Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, joi, 23 mai a.c., cu începere de la ora 11:00, în Sala de Artă „Elena Greculesi”, se va desfăşura manifestarea „Despre tradiţii… Ia românească – moştenire culturală strămoşească”. În program sunt prezentări despre tradiţii mai puţin ştiute, costumul popular românesc – cu particularitate ia românească, la blouse roumaine – susţinute de profesorii Nastia Ungureanu, Doina Ciceu, Narcisa Buhu, Mirela Daniela Iliuţă, bibliotecarii Violeta Vorobeţ, Violeta Dumistrăcel, iar de la învăţământul primar profesorii Oana Ştefan şi Tatiana Chindriş. Evenimentul va cuprinde o scenetă de teatru oferită de prof. Gabriela Giuraniuc, momente artistice cu grup vocal şi solişti, interpreţi de muzică populară, coordonaţi de Narcisa Buhu şi Ciprian Cuzic şi o expoziţie de pictură cu ia românească a prof. Loredana Horodincă.

Manifestarea este organizată de Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Şcoala Gimnazială nr. 3 şi Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI