Mihai Flutur, alături de Lucian Harşovschi:

Cred că în momentul de faţă municipiul Suceava duce lipsă de un primar ca Lucian Harşovschi

Mihai Flutur este în primul rând un om muncitor care, în orice activitate/proiect se angajează, se dedică întru totul şi îşi asumă responsabilitatea lucrului bine făcut.

Are 53 de ani şi 33 de ani de activitate la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă Suceava, unde este în prezent şef de laborator.

„Cred că în momentul de faţă municipiul Suceava duce lipsă de un primar ca Lucian Harşovschi. Am încredere că Lucian are determinarea necesară pentru a construi un viitor tot mai bun pentru municipiul Suceava, pentru că am văzut cu toţii cât de implicat a fost în viaţa comunităţii ca viceprimar cu atribuţii limitate.

Lucian este un om printre oameni, te ascultă, îşi doreşte să te ajute şi face tot posibilul ca problemele tuturor să fie rezolvate” a spus Mihai Flutur.

Lucian Harşovschi a transmis la rândul său că împreună cu Mihai şi cu toţi sucevenii, pe 9 iunie, „Alegem Viitorul!”.

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI