Rugbi, U20

Cinci sportivi talentaţi de la RC Gura Humorului au înfruntat echipa Jandarmeriei Franceze

Cinci tineri de la Rugby Club Gura Humorului şi-au reprezentat cu mândrie ţara în cadrul lotului naţionalei de rugbi U20 a României. Aceşti sportivi talentaţi au avut oportunitatea de a juca într-un meci de pregătire împotriva echipei Jandarmeriei Franceze, pierdut de juniorii români cu scorul de 50-10, o experienţă ce le-a întărit determinarea şi le-a oferit ocazia de a-şi testa limitele.

„Rugbiul nu este doar un sport, ci un set de valori care ne inspiră zi de zi: respect, integritate, solidaritate şi pasiune.

Pentru aceşti tineri, fiecare meci este o lecţie de viaţă, o oportunitate de a învăţa şi de a se dezvolta.

Tinerii din rugbiul românesc au nevoie de susţinere continuă pentru a progresa şi a-şi atinge potenţialul maxim”, au transmis oficialii clubului humorean.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI