După ce şi-a lovit fiul care serba ziua de naştere

Un bărbat din Şcheia a fost încătuşat, amendat şi este cercetat penal

Un bărbat de 50 de ani, din Şcheia, a fost încătuşat de poliţişti în noaptea de sâmbătă spre duminică, întrucât a fost agresiv cu poliţiştii care au intervenit după ce fiul bărbatului a reclamat la 112 că a fost agresat de tată în timpul petrecerii pe care o avea cu ocazia zilei de naştere.

Lucrătorii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Şcheia au fost sesizaţi duminică, la ora 2:32, prin 112, de un tânăr din Şcheia, că tatăl său face scandal la domiciliu.

Potrivit datelor din ancheta poliţiştilor, sâmbătă, tânărul de 22 de ani şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de mai mulţi prieteni la domiciliul părinţilor săi din Şcheia.

Dimineaţa, în jurul orei 2:00, pe fondul consumului de alcool, tatăl sărbătoritului, un bărbat de 50 de ani, a început să provoace scandal şi să devină agresiv, lovindu-l cu palma peste faţă pe fiu în timp ce se aflau în garajul locuinţei, fapt pentru care fiul a solicitat intervenţia poliţiei.

Cu ocazia deplasării la faţa locului a poliţiştilor, bărbatul a continuat să fie agresiv verbal, adresând cuvinte jignitoare fiului, refuzând să se legitimeze, fapt pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul Secţiei 9 Poliţie Rurală Şcheia.

Fiul nu a dorit să formuleze plângere penală pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii „violenţă în familie”, iar agresorul a fost sancţionat cu amendă de 2.500 de lei. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI