Sucevița

Nuntă organizată la un restaurant închis de ISU

> Proprietarul spune că a făcut lucrările de conformare, dar încă nu a obţinut autorizaţia

Poliţiştii SPR 3 Marginea au constatat, sâmbătă, la prânz, că în sala de evenimente a unui complex turistic din Suceviţa se desfăşoară o nuntă, deşi localul a fost amendat de ISU Suceava cu 100.000 de lei şi cu oprirea funcţionării până la obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu.

Poliţiştii au obţinut o informaţie în legătură cu respectivul eveniment în sala care se prespunea că trebuie să fie închisă. Ei au constatat că în interior era un grup de aproximativ 100 de persoane, care participau la o nuntă.

De menţionat este că la 26 aprilie a.c., ISU ,,Bucovina” Suceava a înaintat adresă scrisă din conţinutul căreia rezultă că societatea economică a fost sancţionată cu amendă în cuantum de 100.000 lei şi sancţiunea contravenţională complementară, de oprire a funcţionării şi utilizării spaţiului, până la obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu.

La faţa locului se afla administratorul firmei, care a relatat că are la cunoştinţă de măsura complementară de oprire a activităţii societăţii pe care o administrează, dar a permis desfăşurarea evenimentului întrucât a finalizat toate lucrările de conformare; însă nu a reuşit să obţină autorizaţia de securitate la incendiu…

În urma controlului efectuat, s-a constatat că unitatea funcţiona, respectiv în interiorul acesteia se desfăşura un eveniment, motiv pentru care s-a luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, fiindu-i adusă la cunoştinţă situaţia.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru „exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi”; cercetările vor fi efectuate de lucrătorii din cadrul Postului de poliţie Suceviţa. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI