Bianca Gheorghe, alături de echipa lui Lucian Harşovschi

> Este un om implicat, aproape de oameni şi care vine cu o nouă viziune asupra oraşului

Bianca Gheorghe are 34 ani, este o persoană ambiţioasă şi încrezătoare că alături de echipa din care a ales să facă parte va reuşi ca Suceava să întinerească, şi ştim deja că nu este vorba despre vârstă, ci despre atitudine.

„Îmi doresc ca fetiţa mea să crească într-un mediu curat, proaspăt şi plin de oameni buni şi frumoşi. Am ales să fac parte din echipa lui Lucian Harşovschi deoarece este un om implicat, aproape de oameni şi care vine cu o nouă viziune asupra oraşului, precum şi cu o experienţă vastă în spate. Am încredere în el, fiind în funcţia de viceprimar a fost limitat în a face mai mult, deşi şi-a dorit. Cu toate acestea, a demonstrat că este omul potrivit la locul potrivit!” a spus Bianca Gheorghe.

Lucian Harşovschi este convins că şi împreună cu Bianca Gheorghe Suceava întinereşte.

„Împreună cu Bianca, împreună cu sucevenii şi echipa pe 9 iunie ieşim la vot şi Alegem Viitorul! Suceava Întinereşte!” a spus Lucian Harşovschi.

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI