7 dintr-o lovitură

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur a făcut un maraton de vizite la piaţa din Vereşti, apoi la Lucăceşti, la zilele comunei Hârtop, la Preuteşti, Rădăşeni, Vadu Moldovei şi Râşca.

„Despre ultimele două lansări ale candidaturilor la postul de primar a liberalilor din Vadul Moldovei şi Râşca vreau să fac câteva precizări.

Acasă la domnul ministru Bogdan Gheorghiu, la Vadu Moldovei, am lăsat cadidatul liberal, în persoana fostului primar, Marcel Iacob. Acesta vine cu proiecte excepţionale pentru cele opt sate ale comunei. Oamenii aşteaptă canalizare, gaz metan, modernizarea dispensarului, care este într-o stare necorespunzătoare, redeschiderea spitalului din comună şi la toate acestea domnul Marcel Iacob are soluţii, mai ales că a mai fost primar timp de trei mandate la Vadu Moldovei.

La Râşca, într-o sală arhiplină, a fost lansată candidatura primarului în funcţie, Ionuţ Andreica, un primar bun şi iubit în localitatea sa, care are proiecte de aducţiune de apă pe o distanţă de peste 20 km. El a modernizat căminele culturale, a modernizat şi dotat şcoala, a dotat primăria cu utilaje de deszăpezire şi pentru intervenţie în caz de calamităţi, a obţinut un proiect de aducţiune de gaze naturale pentru comuna Râşca şi recent a depus documentaţia pentru un proiect de 9 milioane de euro pentru asfaltarea mai multor uliţe şi străzi din Râşca. Localitatea beneficiază de masă sănătoasă în şcoli, va primi un microbuz şcolar pentru transportul elevilor, iar în mandatul următor vor fi foarte multe proiecte pentru dezvoltarea şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale populaţiei din această comună.”

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI