„Suceava înfloreşte”

> Plantăm peste 350.000 de fire de flori produse în sera municipalităţii, a anunţat Lucian Harşovschi

 Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a declarat recent că, pentru ca spaţiile verzi să fie cât mai colorate, în paralel cu plantarea arborilor de diferite specii, echipele municipalităţii continuă şi în acest an plantarea a 350.000 de fire de flori.

„Momentan, ne bucurăm de frumuseţea lalelelor înflorite, dar printre florile pe care le mai plantăm se numără: muşcatele, crăiţele, petuniile, gazania, dalia, sporul casei, ageratum şi begonia” a spus viceprimarul.

El a adăugat că urmează să fie amplasate în oraş şi peste 1.000 de jardiniere cu muşcate.

Harşovschi a arătat că aceste flori vor înfrumuseţa oraşul, flori care sunt produse în sera municipalităţii ca să bucure privirile sucevenilor. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI