Cu maşină radiată din circulaţie în Spania, depistat în PTF Vicovu de Sus

 Poliţiştii de frontieră suceveni cercetează un bărbat cu dublă cetăţenie, româno-ucraineană, care s-a prezentat la control conducând un autovehicul radiat din circulaţie de către autorităţile din Spania.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, agent-şef de poliţie Alina Petraru, luni, 6 mai a.c., în jurul orei 11:30, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Vicovu de Sus, s-a prezentat, pentru a ieşi din România, o persoană cu dublă cetăţenie, româno-ucraineană. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, conducea un autovehicul pe care erau aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare specifice Spaniei.

În urma controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie de autorităţile spaniole din data de 23 noiembrie 2023.

Cetăţeanului i s-a adus la cunoştinţă faptul că autoturismul poate părăsi PTF Vicovu de Sus doar pe platformă.

În acest caz poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI