Ioan Balan, în Parlament:

Noi, echipa PNL, realizăm numai investiţii de calitate în Suceava

…Pentru că le facem la timpul lor, îi supraveghem pe constructori ca să facă treabă bună, nu lucruri de mântuială

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a transmis, printr-o declaraţie politică în Parlament, un mesaj de încredere că administraţia liberală suceveană acţionează corect şi cu proiecte concrete pe care oamenii le aşteaptă.

„Pentru că vremea caldă a venit şi permite accelerarea investiţiilor, în judeţul Suceava, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a dat startul modernizării drumurilor judeţene într-un ritm accelerat” a spus Balan.

Deputatul liberal sucevean a amintit că, până la momentul în care PNL a preluat conducerea administraţiei publice judeţene, mass media prezenta constant imagini cu starea proastă a drumurilor, cu unele impracticabile pentru că erau încă pământ amestecat cu pietriş, iar cele asfaltate nu mai fuseseră modernizate de ani de zile.

Mai mult, el spune că nu puţine au fost ocaziile în care, unii aleşi care n-au realizat nimic într-un mandat de 4 ani, iar înainte de alegeri îşi băteau joc de banii publici, turnând asfaltul pe ploaie sau chiar pe vreme de viscol.

„Noi, echipa PNL, realizăm numai investiţii de calitate în Suceava, pentru că le facem la timpul lor şi îi supraveghem permanent pe constructori, ca să facă treabă bună, nu lucruri de mântuială. De exemplu, mă bucur foarte mult că până la jumătatea acestei veri va fi finalizat drumul axial Suceava – Iaşi, un drum cu adevărat important şi bine modernizat, cu un carosabil lărgit şi cu terasamente laterale” a arătat Ioan Balan.

El susţine că liberalii nu s-au lăudat niciodată cu ceea ce au reuşit şi ceea ce au de gând să facă pentru Suceava şi pentru suceveni, pentru că el crede că aceasta este lor şi pentru asta sucevenii au acordat de fiecare dată încrederea lor, votându-i.

„Niciodată nu am venit în faţa oamenilor cu promisiuni deşarte, ci cu proiecte concrete şi utile de care oamenii au absolută nevoie. Avem nevoie de spitale moderne, ne-au spus oamenii! Şi am reuşit să facem investiţii în infrastructura spitalicească cât nu s-a făcut în decenii întregi. Vrem autostrăzi, ni s-a cerut! Şi, în curând, o să avem şi autostrăzi şi centuri ocolitoare. Vrem şcoli curate şi moderne! Cu ajutorul lui Gheorghe Flutur, al banilor veniţi de la Guvernul din care PNL face parte şi cu sprijinul primarilor harnici avem şi şcoli renovate! Vrem aeroport internaţional, drumuri bune, gaze, apă şi canalizare! Şi toate acestea au devenit realitate sau sunt pe cale să devină” a declarat deputatul.

Ioan Balan a recunoscut că mai sunt multe de făcut, dar că vor fi realizate; şi de aceea „are toată încrederea că sucevenii vor alege echipa PNL pentru Suceava, singura garanţie că viaţa din judeţ se va schimba în bine”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI