Ion Lungu spune că rămâne ferm pe poziţie

> El nu va candida pentru un nou mandat de primar

Primarul Ion Lungu a evitat, miercuri, să spună dacă a fost contactat de alte partide în afara PNL de a candida la funcţia de primar, dar a declarat că a decis să nu candideze pentru un nou mandat.

Întrebat dacă a fost contactat de alte partide pentru a candida la funcţia de primar, Ion Lungu a evitat un răspuns, afirmând doar că va răspunde la sediul partidului.

Chestionat în continuare privind discuţiile din spaţiul public privind candidatura sa din partea AUR sau USR, Ion Lungu a spus că acestea sunt „zvonuri”.

„La piaţa zvonurilor sunt multe zvonuri. Asta este realitatea. Eu, când mi-am anunţat retragerea din candidatură, am spus că rămân ferm pe poziţie şi nu voi candida. Restul, sigur, ştiu şi eu, aflu în fiecare zi că în fiecare zi sunt transferat la alt partid. Asta-i viaţa. Mult a fost, puţin mai este. După 30 aprilie când se depun listele o să se termine aceste zvonuri” a spus Ion Lungu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI