Doliu în comunitatea medicală fălticeneană

Medicul fălticenean Angelica Firică s-a stins din viaţă la vârsta de 64 de ani, joi, 10 aprilie.

Angela Firică este originară din Vatra Dornei, s-a născut pe 23 iunie 1959, copilăria şi adolescenţa le-a petrecut la Dorohoi, unde a absolvit şi Colegiul Naţional „Grigore Ghica”, după care a continuat studiile la Facultatea de Medicină „Grigore T. Popa” din Iaşi, unde s-a specializat în dermatologie. După absolvirea facultăţii profesează, între anii 1986-1987, la dispensarul uman din comuna Horodniceni, apoi se va transfera la policlinica din Fălticeni. Între anii 1992 şi 2017 va lucra la Spitalul Orăşenesc Fălticeni, ca medic coordonator al Compartimentului dermatovenerologie,

Din anul 2017, medicul primar Angelica Firică îşi deschide propriul cabinet în Fălticeni, oferind îngrijire şi sprijin pacienţilor săi cu devotament şi compasiune.

Angelica Firică lasă în urmă doi copii, Ioana şi Tudor, nepoţi şi o familie frumoasă construită pe aceleaşi principii sănătoase pe care le-a urmat în viaţă şi în nobila ei meserie.

Moartea ei a lăsat un gol în lumea medicală locală şi în inimile celor pe care i-a tratat şi îngrijit de-a lungul anilor. Cu toţii îi aduc omagiu şi îşi exprimă recunoştinţa pentru munca şi dedicarea ei în slujba sănătăţii comunităţii noastre.

Dumnezeu să o odihnească în pace pe dr. Angelica Firică, iar memoria ei să rămână vie în amintirile şi recunoştinţa noastră!

Angelica Firică va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă, 13 aprilie, la cimitirul Grădini din cartierul Tâmpeşti. Trupul neînsufleţit va fi depus la Biserica parohială „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” a cimitirului Grădini. (IUSTIN B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI