Crimă la Câmpulung Moldovenesc

> Un bărbat a aplicat altuia mai multe lovituri în zona capului, lovituri care au condus la deces

 Un bărbat de 46 de ani a murit, duminică seara, după ce a fost bătut de un alt bărbat, de 35 de ani, pe fondul consumului de alcool.

Potrivit datelor iniţiale din anchetă, Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată duminică seara de personalul medical de pe ambulanţă: în urma deplasării la un caz medical, au constatat decesul unui pacient, dar şi faptul că acesta prezenta urme de violenţă, existând suspiciunea unei agresiuni.

Iniţial, ambulanţa fusese sesizată pentru intervenţie de o vecină a bărbatului care îl văzuse pe acesta căzut.

La faţa locului s-a deplasat şi echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc care a identificat în locuinţă cadavrul bărbatului de 46 de

ani care prezenta urme de violenţă la nivelul feţei. Însă în casă nu s-au identificat urme de răvăşire, persoana decedată fiind cunoscută drept consumatoare de alcool, existând şi posibilitatea vătămării prin cădere.

Având în vedere suspiciunile create, s-a solicitat şi echipa operativă sub coordonarea Serviciul de Investigaţii Criminale al IPJ Suceava şi laboratorul criminalistic mobil, fiind informat totodată şi procurorul criminalist.

Aflăm că, în urma cercetării criminalistice amănunţite şi a exploatării unor informaţii, s-a stabilit că, în ziua precedentă, între bărbatul de 46 de ani şi un altul de 35 de ani a avut loc un conflict pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice. Cei doi locuiau împreună cu chirie la adresa unde a fost identificat cadavrul, ambii bărbaţi fiind fără ocupaţie, consumatori înrăiţi de băuturi alcoolice şi având un mod de viaţă dezorganizat.

Tot din cercetări s-a stabilit că între cei doi a izbucnit un conflict, bărbatul de 35 de ani aplicându-i celui de 46 de ani mai multe lovituri în zona capului, care au dus la decesul ulterior al victimei.

S-a dispus şi efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a legăturii directe de cauzalitate între lovituri şi deces.

Bărbatul de 35 de ani a fost localizat pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc şi a recunoscut fapta comisă, „motivat de consumul de alcool în exces şi conflictul spontan”.

S-a dispus reţinerea în arest a bărbatului de 35 de ani, care urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI