Tenis de masă

Echipa clubului Şomuz Fălticeni, locul 3 în Divizia B

Clubul Sportiv Şomuz Fălticeni a încheiat cu succes un alt sezon în Divizia B – Campionatul Naţional de tenis de masă, urcând pe podium cu o performanţă deosebită. În returul desfăşurat la Bistriţa, în perioada 8-11 februarie, echipa formată din jucătorii Dorel Nistor, Cosmin Hasna, Marius Moşneagu şi Cosmin Bodnar, sub îndrumarea coordonatorului Cătălin Cozma, şi-a demonstrat valoarea cu 4 victorii în cele 6 meciuri disputate.

Cei patru jucători, legitimaţi la ACS Şomuz Fălticeni, care au evoluat în meciurile disputate la Bistriţa, au avut o prestaţie foarte bună, ocupând poziţia a treia a podiumului. Această performanţă nu a fost doar o reuşită individuală, ci a consolidat şi poziţia echipei în clasamentul general al seriei, acolo unde se menţine pe locul trei.

Coordonatorul echipei, Cătălin Cozma a mulţumit administraţiei locale şi tuturor celor implicaţi în susţinerea echipei pentru contribuţia lor la această performanţă şi care fac ca secţia de tenis de masă de la ACS Şomuz Fălticeni să continue tradiţia de excelenţă în tenisul de masă cu care ne-a obişnuit în ultimii ani.

Primul loc al Seriei 3, Divizia B, este ocupat de CS Fit Feel Odorheiu Secuiesc, cu 27 de puncte acumulate în tur şi retur, pe locul 2 este CS Rapid Bucureşti, cu 26 de puncte, pe 3 ACS Şomuz Fălticeni, cu 24 de puncte, pe 4 s-a clasat ACS Activ Galaţi, cu 20 de puncte, pe 5 se situează SCM Dunărea 2020 Giurgiu, tot cu 20 de puncte, locul 6 este ocupat de ACS TM Dunărea Tulcea, cu 19 puncte, locul 7 a revenit AS OK Club Bucureşti, cu un total de 17 puncte, iar pe locul 8 s-a clasat CSM Arad, cu 14 puncte.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI