Handbal masculin

Echipele CSU Suceava, pe primul loc al clasamentelor în campionatele juniorilor

Formaţiile de juniori ale Clubului Sportiv Universitar din Suceava se menţin pe primul loc în ierarhiile Campionatului Naţional de handbal masculin şi după desfăşurarea primei runde din acest an.

Juniorii I, neînvinşi în acest sezon, s-au impus cu 45-38 pe terenul celor de la CSM Bacău, într-un joc în care antrenorul Vasile Boca a mizat pe următorul lot de jucători: Leonte (un gol), Rîpă – Ilucă (9), C. Dascălu (7), C. Radu (6), Şerban (5), Rusu (5), I. Chiruţ (4), Moşneagu (3), Păşcuţ (2), Zăpodianu (2), Ţivichi (1), Raţă, Condrea.

Chiar dacă a înregistrat primul eşec stagional în faţa rivalilor de la LPS Suceava, scor 34-37, echipa de juniori II pregătită de Ioan Tcaciuc se menţine pe primul loc în Seria F, păstrând un avans minim faţă de băieţii lui Adi Mitrea. Cel mai bun marcator al partidei a fost universitarul Ianis Chiruţ, care a înscris 11 goluri, cu unul mai mult decât Cătălin Rusu, de la LPS.

În campionatul juniorilor III, CSU Suceava a repurtat a şasea victorie din tot atâtea meciuri disputate. Trupa antrenată de Adrian Chiruţ a câştigat cu 54-21 întâlnirea din deplasare, cu LPS Piatra Neamţ, evoluând în alcătuirea: Doroftei – Rotari (9 goluri), Lupu (8), Mihoc (6), Coşereanu (6), George (5), Babiuc (4), Mujdei (4), Şut (3), Ghivnici (3), Tabarcea (2), Cumpănaşu (2), Iavni (1), Blîndu (1), Avramiuc, Droniuc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI