La 60 de ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ

Diplomă de excelenţă pentru Maria Teodoreanu, directorul Colegiul Tehnic „Petru Muşat”

> Mariei Pentilescu, fost director adjunct al Colegiului şi inspector şcolar, i se va acorda titlul de cetăţean de onoare la Sucevei

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a luat parte la manifestările prilejuite de aniversarea a 60 de ani de la înfiinţarea Colegiului Tehnic „Petru Muşat”, aşa cum este cunoscută unitatea de învăţământ sub denumirea actuală. Cu această ocazie, şeful municipalităţii sucevene a înmânat Diploma de excelenţă Mariei Teodoreanu, directorul Colegiului Tehnic „Petru Muşat”. Totodată, primarul Ion Lungu a anunţat că va înainta Consiliului Local o propunere de acordare a titlului „Cetăţean de onoare al municipiului Suceava” Mariei Pentilescu, fost director adjunct al colegiului şi inspector şcolar.

„A fost o sărbătoare a învăţământului sucevean” a spus edilul-şef, reliefând că, în ultimii ani, pentru această şcoală, municipalitatea suceveană a accesat fonduri europene în valoare de aproximativ 5 milioane de euro.

Grupul Şcolar Suceava a fost înfiinţat în 1963, sub tutela Ministerului Petrolului şi Chimiei, pregătind forţă de muncă în domeniile prelucrarea lemnului şi petrol-chimie, pentru întreprinderile de pe platforma industrială din Lunca Sucevei din acea epocă. „Astăzi este o şcoala modernă, de nivel european” a punctat Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI