Tir cu arcul

Performanţe de excepţie pentru sportivii suceveni

Recent, la Iaşi, s-a desfăşurat Campionatul Naţional Outdoor destinat categoriilor de vârstă U18, U15 şi U13, în competiţia de tir cu arcul.

După ce arcaşii rădăuţeni au participat la Campionatul Naţional Outdoor destinat U21 şi seniorilor, a venit şi rândul celor mai tineri arcaşi să se lupte pentru podium, aceştia obţinând numeroase medalii.

La categoria U13, masculin, Popescu Tiberiu a obţinut medalia de bronz la un punct diferenţă de cea de argint. La categoria U13, feminin, Ciotău Gabriela a urcat şi ea pe cea de-a treia treaptă a podiumului. Cei doi au mai urcat împreună pe podium la echipe mixte unde au cucerit medalia de argint. La categoria U15, feminin, Iacob Andreea a câştigat medalia de bronz. La categoria U15, masculin, bătălia pentru titlul de campion naţional s-a dat între Hriţcan Patrick şi Isopescu Valentin. Astfel, Patrick a câştigat medalia de aur iar Valentin medalia de argint. La echipe mixte U15, medalia de aur a fost câştigată de Iacob Andreea şi Hriţcan Patrick. Pe prima treapta a podiumului la aceasta categorie au mai urcat şi echipa de băieţi formată din Ichim Cristian, Isopescu Valentin, Hriţcan Patrick, dar şi cea de fete formată din Motrescu Maria, Motrescu Melania şi Iacob Andreea. La categoria U18, feminin, Sofroni Magdalena a câştigat medalia de bronz iar alături de colegul ei Bilaus Robert, la echipe mixte, au câştigat medalia de argint. „Sportivii s-au descurcat foarte bine, aceştia reuşind să câştige numeroase medalii. Aceasta a fost ultima competiţie outdoor din acest sezon. Urmează o perioadă de tranziţie unde o să ne pregătim pentru următorul sezon indoor. Cu această ocazie dorim să facem un anunţ pentru cei mici care doresc să încerce acest sport şi le transmitem că îi aşteptăm la sediul Clubului Sportiv Şcolar Rădăuţi”.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI