Pe DN 17 B

Nouă alunecare de teren la Holda în timpul lucrărilor de consolidare a versantului

O nouă alunecare de teren s-a produs, ieri-dimineaţă, în jurul orei 7:00, pe DN 17B, km 44+200, Holda, judeţul Suceava, manifestată prin căderi importante de pietre şi material aluvionar de pe versant, a anunţat DRDP Iaşi.

Potrivit sursei citate, având în vedere lucrările în curs, porţiunea de drum afectată era închisă total circulaţiei, astfel încât la momentul producerii evenimentului nu s-au înregistrat pagube materiale.

DRDP Iaşi a precizat că deja constructorul a intervenit pentru degajarea platformei de lucru şi a drumului.

„Pe sectorul de drum menţionat vorbim despre o reactivare a unor alunecări de teren din toamna anului trecut, constructorul având deja în execuţie lucrări de rânguire şi consolidare a versantului cu zid de sprijin” a precizat sursa citată. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI