Patinoarul artificial Areni se redeschide de astăzi

> De Ziua Bucovinei, intrarea este liberă!

Patinoarul artificial Areni se redeschide de luni pentru public, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi.

„Începând cu data de 28 noiembrie, toţi cei care iubesc să patineze o vor putea face şi în acest an pe Patinoarul Areni” a transmis viceprimarul.

El a menţionat că preţul biletului rămâne ca în anii trecuţi, respectiv 9 lei pentru adulţi, 5 lei pentru elevi şi studenţi.

Programul patinoarulului este de marţi până duminică: > marţi/miercuri – între orele 16:00 şi 19:30; > joi/vineri – între 13:30 şi 19:30; > sâmbătă/duminică – între 11:00 şi 19:30.

„Luni, fiind o zi specială pentru toţi sucevenii, Ziua Bucovinei, patinoarul va fi deschis începând cu 13:30, iar intrarea va fi liberă” a mai spus viceprimarul Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: