Gheorghe Flutur:

După refacerea unor porţiuni mari ale DN 17, CNAIR va moderniza şi 20 km din DN 29 A, între Adâncata şi Zvoriştea

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că în urma discuţiilor pe care le-a avut în cursul zilei de joi cu conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a reuşit să o convingă de necesitatea finanţării în această toamnă a modernizării a 20 de kilometri de pe traseul drumului naţional DN 29 A Adâncata – Zvoriştea.

„Lucrările pe acest drum urmează să fie începute cât mai curând. Aceste lucrări de modernizare se adaugă celor care au fost executate în acest an pe tronsoane de drumuri naţionale care traversează judeţul Suceava” a spus Gheorghe Flutur.

El a arătat că doar pe DN 17 s-a refăcut până acum covorul asfaltic pe 30 km şi se mai lucrează pe alţi 10 km în zona Poiana Stampei.

Preşedintele Consiliului Judeţean a spus că a arătat conducerii CNAIR necesitatea refacerii covorului asfaltic pe drumul naţional DN 2 E care face legătura dintre Solca, Marginea, Horodnic de Sus spre Putna şi că a primit asigurări că inclusiv acest traseu va fi modernizat anul viitor, iar în această toamnă vor fi efectuate lucrări de reparaţii, până la venirea iernii.

„Cu sprijinul conducerii CNAIR am reuşit în acest an să soluţionăm în principal punctele-cheie de pe drumul naţional DN 17 care este intens circulat, dar vom rezolva şi problema drumului dintre Adâncata şi Zvoriştea şi voi solicita CNAIR să includă în programul de modernizări de anul viitor cât mai multe tronsoane de drumuri naţionale” a mai declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI