Automobilism

Pilotul sibian Sebastian Barbu a câştigat Raliul Bucovinei

Pilotul sibian Sebastian Barbu a câştigat Raliul Bucovinei, a patra etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Betano.

Echipajul Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2) s-a impus cu timpul total de 01 h 05 min. 47 sec. 9/10, profitând de faptul că Simone Tempestini, campionul naţional en titre, a fost nevoit să abandoneze înaintea celei de-a noua probe speciale din cauza unor probleme tehnice la maşina de concurs, într-un moment în care era lider.

Sebastian Barbu a câştigat astfel Raliul Bucovinei pentru al doilea an la rând.

Podiumul a fost completat de familia Gîrtofan, fiul Andrei şi tatăl Dan, fost campion naţional.

Echipajul Andrei Gîrtofan/Doru Vrajă (Skoda Fabia Rally2) s-a clasat pe locul secund, la 53 sec 4/10, podiumul fiind completat de Dan Gîrtofan/Andrei Toderaş (Skoda Fabia Rally2), la 01 min 47 sec 9/10.

Sebastian Barbu este noul lider al clasamentului general al piloţilor, urmat de Andrei Gîrtofan.

Raliul Bucovinei a cuprins zece probe speciale în apropierea localităţilor Suceviţa, Ciumârna, Vatra Moldoviţei, Paltinu, Sadova, Pojorâta, o probă super specială în municipiul Câmpulung Moldovenesc şi o sesiune oficială de teste – Shakedown în Vatra Dornei.

Raliul Bucovinei a fost organizat de XS Motorsport în colaborare cu Consiliul Judeţean Suceava, primăriile municipiilor Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, dar şi ale comunelor Sadova, Vatra Moldoviţei, Suceviţa, Pojorâta, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Etapa a cincea a sezonului va fi Raliul Sibiului, programat pe 15 şi 16 iulie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: