Prefectul a solicitat ca la Casa de Pensii să fie puse la dispoziţie, gratuit, toate formularele-tip

> El a cerut şi măsuri pentru evitarea aglomeraţiei la ghişee

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, împreună cu subprefectul Florin Sinescu au participat, luni, la şedinţa Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, discuţiile s-au purtat pe marginea problemelor ridicate de reprezentanţii celor mai în vârstă cetăţeni ai judeţului şi a posibilelor soluţii ce pot fi identificate pe plan local, precum şi cu privire la aspectele prezentate de reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii, Agenţiei Judeţeane pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Suceava şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Prefectul a solicitat directorului executiv al Casei Judeţene de Pensii, Constantin Boliacu, să efectueze o analiză a unor măsuri ce pot fi implementate.

Astfel, prefectul a cerut amplasarea unui echipament pentru emiterea bonurilor de ordine, astfel încât să fie evitată aglomeraţia la ghişee şi să fie scurtat timpul de aşteptare.

Totodată, Alexandru Moldovan a solicitat punerea, în mod gratuit, la dispoziţia pensionarilor a tuturor formularelor-tip de care ei au nevoie în momentul depunerii solicitărilor, urmând a fi îndrumaţi în completarea cererilor de un angajat al Casei de Pensii. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI