În taberele de refugiaţi din Rădăuţi şi Siret

Copiii ucraineni au fost sărbătoriţi de 1 Iunie

De Ziua Internaţională a Copilului, copiii ucraineni aflaţi în taberele mobile din Rădăuţi şi Siret au fost sărbătoriţi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată, a arătat că adulţi inimoşi de la „Salvaţi Copiii”, de la Pompieri şi numeroşi alţi oameni care şi-au dorit să aducă un zâmbet pe chipul copiilor din Ucraina – copii care locuiesc în căsuţele modulare din tabără – au organizat diferite activităţi şi surprize pentru cei mici. Astfel, au fost întreceri, pinata, desene, baloane de săpun şi multe altele.

 Toate activităţile au fost răsplătite cu medalii, îngheţată, dulciuri, sucuri, pizza „şi tot ce şi-ar mai putea dori copiii, inocenţi şi fără griji” a menţionat Alin Găleată. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI