Suceava

Activitatea centrelor de vaccinare de la CN „Ştefan cel Mare” şi USV va fi suspendată

> Primarul Ion Lungu spune că foarte puţine persoane se vaccinează, astfel încât nu se justifică funcţionarea acestor centre

Primarul Ion Lungu a anunţat, miercuri, că de la 1 martie se va suspenda activitatea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” şi de la Universitatea „Ştefan cel Mare”, pentru că numărul persoanelor care se vaccinează la aceste două centre este foarte mic, respectiv o medie de 20 de persoane pe zi.

Această măsură vine după ce, săptămâna trecută, primarul a anunţat reducerea programului de funcţionare din cele două centre de vaccinare din municipiu.

„Vom suspenda activitatea. Nu le vom închide. În măsura în care va fi necesar, vom relua. Nu se justifică astăzi, la 20 de persoane pe zi, atâtea persoane care stau acolo şi cheltuielile care sunt” a explicat primarul.

El a arătat că va rămâne funcţional, probabil, centrul de vaccinare de la Iulius Mall, unde „cât de cât” sucevenii se mai vaccinează.

„Vom lua o decizie finală împreună cu DSP” a precizat Ion Lungu.

El a făcut un nou apel ca populaţia să se vaccineze, susţinând că „persoanele vaccinate trec mai uşor prin boală”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI