„E jale pe drumurile judeţene”

> Senatorul Ioan Stan spune că Gheorghe Flutur nu se ocupă de drumurile judeţene şi se laudă cu investiţii pe drumuri naţionale realizate în guvernarea PSD

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat joi, la News Bucovina, că este „jale” pe drumurile judeţene şi chiar că a discutat cu Gheorghe Flutur să finalizeze investiţiile pe drumurile judeţene aprobate la finanţare în guvernarea PSD prin PNDL; dar că nu s-a concretizat nimic.

„Nu mă întâlnesc cu domnul Flutur. Am avut două-trei întâlniri sporadice. Nu s-au concretizat. Nu are rost. Am vrut să discutăm despre drumurile judeţene, finalizarea lucrărilor la drumurile judeţene care au obţinut finanţarea de la Guvernul PSD prin PNDL 2” a spus Stan.

El s-a arătat deranjat că preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, acuză PSD că nu a contribuit la modernizarea infrastructurii rutiere din judeţ.

„Ce am făcut noi în judeţul Suceava? Centura Sucevei, drumul Maramureşului, drumuri naţionale, centura Rădăuţiului. Cu nesimţire spune: «Noi am făcut lucrurile astea!». La centură ce au făcut? Au stabilit un traseu extraordinar de prost care a mărit preţul, şi datorită unui temerar antreprenor care a avut de pierdut s-a făcut această centură” a spus Ioan Stan.

El a arătat că atât drumul Maramureşului, cât şi centura Rădăuţiului au fost proiecte pentru care a insistat să fie finanţate şi realizate în timpul guvernării PSD şi că aceste subiecte erau discutate atunci când premierul sau miniştrii erau invitaţi în grupurile reunite.

„Au făcut ei centura Rădăuţiului? Au făcut ei drumul Maramureşului? El are drumurile judeţene şi e jale să mergi în judeţ. Când am fost la o discuţie cu dumnealui, am rugat să se facă câteva drumuri şi doar a peticit un drum” a declarat Stan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: