Poliţistul Ciprian Sfichi şi maratonistul Dănuţ Cernat au participat la un „maraton simbolic”

 > IPJ Suceava: Eroul poliţist, care din 2017 continuă recuperarea de după atacul cu sabie de la Rădăuţi, şi campionul maratonist au dat valoare unui traseu de alergare dificil în pădurile Bucovinei

Ciprian Sfichi, poliţistul care în anul 2017 a fost victima unui atac cu sabie în timpul unei percheziţii pe care o desfăşura alături de colegii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, continuă lupta de recuperare fizică.

Potrivit IPJ Suceava, pe lângă miile de ore de fizioterapie, kinetoterapie, intervenţii chirurgicale şi tratamente medicamentoase, Ciprian găseşte loc în viaţa lui şi pentru momente în care să fie aproape de marile lui pasiuni: poliţia şi sportul.

Astfel, în data de 13 iulie, în mod simbolic, Ciprian a făcut câţiva paşi alături de maratonistul Dănuţ Cernat, un poliţist care participă la competiţiile naţionale şi internaţionale, dar care aleargă şi pentru promovarea unor cauze umanitare.

„Eroul poliţist şi campionul maratonist au dat valoare unui traseu de alergare dificil în pădurile Bucovinei şi au arătat că voinţa şi valorile reale înving. Mulţumim, Dănuţ, pentru iniţiativă şi efortul depus! Felicitări, Ciprian! Suntem alături de tine în «maratonul» zilnic pe care îl ai cu viaţa!” a transmis IPJ Suceava.

Ciprian Sfichi a fost rănit grav în anul 2017, în timpul unei percheziţii la Rădăuţi ce viza o reţea de trafic de droguri. El a suferit leziuni foarte grave la cap, fiind stabilizat la Spitalul Judeţean Suceava, de unde a fost transferat cu un elicopter la Spitalul de Neurochirugie din Iaşi, unde a fost operat. De atunci, Ciprian Sfichi se află într-o continuă recuperare fizică. (N.B.; Foto: IPJ Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: