Un botez, o nuntă şi o aniversare stopate de poliţişti

> Organizatorii şi petrecăreţii au fost sancţionaţi

Poliţiştii suceveni au stopat, duminică, mai multe petreceri private şi au aplicat sancţiuni organizatorilor şi participanţilor.

La un restaurant din Fălticeni s-a constatat că se desfăşura o petrecere cu ocazia unei căsătorii, pe terasă, la care participau 30 de persoane, adulţi şi copii. La sosirea forţelor de ordine, o parte din participanţi au părăsit localul. Ca urmare a intervenţiei poliţiştilor, activitatea a fost stopată, fără a se înregistra incidente.

Administratorul localului a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.000 lei, iar organizatorul a fost sancţionat cu 500 de lei. Toate celelalte persoane au fost sancţionate cu avertisment.

Secţia de Poliţie Rurală Ipoteşti a fost sesizată prin 112 că în locuinţa unui vecin sunt adunate mai multe persoane şi ascultă muzică la intensitate ridicată. La ora 2.22, poliţiştii au identificat locuinţa respectivă, iar cu ocazia verificărilor s-a stabilit că aparţine unui localnic de 21 ani. Proprietarul era împreună cu alte trei persoane, din Suceava, care au declarat că sărbătoresc o zi onomastică.

Întrucât cei în cauză nu au respectat prevederile Legii 55/2020, cu privire la organizarea unei petreceri aniversare, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, valoarea lor totală fiind de 13.500 lei. Proprietarul a fost amendat şi cu 500 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

Tot duminică, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata au constatat că pe terasa unui restaurant din Zvoriştea se desfăşura un botez, cu o formaţie muzicală şi aproximativ 40 de persoane.

Administratorul societăţii a fost amendat cu 3.000 lei şi i s-a pus în vedere să înceteze evenimentul. Persoanele participante au părăsit restaurantul, ele fiind sancţionate cu avertisment. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: