Începând cu data de 18 mai, Ziua Internaţională a Muzeelor

Muzeul Naţional al Bucovinei redeschide pentru vizitare încă patru obiective

Muzeul Naţional al Bucovinei a anunţat că, începând cu această lună, redeschide pentru vizitare încă patru dintre obiectivele muzeale pe care le administrează.

Astfel, dacă în anul care a trecut, în luna mai, s-au deschis pentru public Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Istorie, Muzeul de Ştiinţele Naturii şi Muzeul Memorial „Ciprian Porumbescu”, de astăzi, pentru a marca Ziua Internaţională a Muzeelor, se redeschid pentru vizitare: Muzeul Etnografic Hanul Domnesc, Casa Memorială „Simion Fl. Marian”, Casa Memorială „Nicolae Labiş” şi Casa Memorială „Ciprian Porumbescu”.

 „Pentru a rămâne sănătoşi şi deschişi pentru public, vom respecta regulile de vizitare afişate la toate muzeele noastre” a transmis Muzeul Naţional al Bucovinei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: