APIA primeşte cereri de intenţie pentru accesarea Programul Naţional Apicol

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 mai 2021, primeşte Cereri de intenţie pentru accesarea Programului Naţional Apicol (PNA).

Potrivit reprezentanţilor APIA este vorba despre cereri depuse de „formele asociative apicole legal constituite care solicită sprijin pentru măsura A -Asistenţă tehnică pentru apicultori şi organizaţiile de apicultori, şi de către apicultori pentru acţiunile C.4. -Achiziţionarea de mijloace de transport apicol fără autopropulsie – remorcă apicolă/pavilion apicol şi mijloace fără autopropulsie de încărcare–descărcare a stupilor în pastoral, respectiv D.3. -Achiziţionarea de accesorii apicole de către stupinele de elită/multiplicare”.

Cererile şi documentele necesare pot fi scanate/fotografiate şi transmise la APIA prin intermediul mijloacelor electronice la adresa de e-mail a Centrului Judeţean/Centrului Municipiului Bucureşti sau pot fi depuse la registratura centrelor APIA. Cererile de plată se vor depune până la termenul limită de 31 iulie 2021. Valoarea sprijinului financiar alocat anului 2021 pentru Programul Naţional Apicol este de 51.128 mii lei.

Programul Naţional Apicol pentru perioada 2020 – 2022 are drept scop îmbunătăţirea producţiei şi comercializării produselor apicole prin acordarea de sprijin financiar apicultorilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: