Rata de infectare în judeţ, 0,27

> În municipiul Suceava, ieri, rata era de 0,24 la mie > Comuna Şaru Dornei a intrat în „zona roşie” > În „zona galbenă” sunt comunele Dorna Arini, Fântâna Mare şi Panaci

Prefectura Suceava a transmis, ieri, o situaţie privind evoluţia pandemiei cu noul coronavirus în judeţul Suceava.

Astfel, potrivit datelor prezentate, în anterioarele 24 de ore au fost confirmate în judeţul Suceava 9 cazuri de infecţie, la 730 de teste efectuate, cu o rată de pozitivare de 1,23%. În municipiul Suceava nu a mai fost confirmat niciun nou caz de infecţie cu SARS-CoV-2, rata de infectare fiind 0,24 de cazuri la mia de locuitori. Rata de infectare în judeţ era de 0,27.

Comuna Şaru Dornei a intrat în „zona roşie”, având o rată de infectare de 3,33 cazuri la mia de locuitori, în timp ce în „zona galbenă” se află Dorna Arini, Fântâna Mare şi Panaci.

În spitalele din judeţ erau internaţi, ieri dimineaţă, 90 de pacienţi Covid-19, dintre care 53 în Spitalul Judeţean Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: