Poliţiştii suceveni au intervenit la o nuntă din Frătăuţii Noi şi la o petrecere din Slatina

> Organizatorii evenimentelor şi administratorii localurilor au fost amendaţi

Poliţiştii suceveni au întrerupt din nou evenimente organizate în ciuda restricţiilor anti-Covid. Este vorba despre o nuntă organizată într-un restaurant din comuna Frătăuţii Noi şi o petrecere ce a avut loc într-o cabană din comuna Slatina, ambele evenimente având loc în seara de duminică, 9 mai.

La nunta din Frătăuţii Noi au participat 20 de persoane. După ce au întrerupt evenimentul şi s-au asigurat că toţi invitaţii au plecat, poliţiştii au amendat organizatorul şi administratorul localului. Valoarea totală a celor două amenzi este de 4.000 lei.

În aceeaşi seară, în urma unei sesizări la 112, poliţiştii au intervenit la o petrecere organizată într-o cabană din satul Găineşti, comuna Slatina.

Echipa de control a sosit spre finalul evenimentului, dar a stabilit că au participat în jur de 40 de persoane. Ca şi în cazul precedent, au fost aplicate amenzi. Însă de data aceasta administratorul pensiunii a fost şi cel care a organizat petrecerea. Bărbatul s-a ales cu o amendă de 2.000 lei.

Reamintim că în ultima perioadă poliţiştii suceveni depistează tot mai multe evenimente cu mulţi participanţi, organizate fără respectarea măsurilor anti-Covid.

Potrivit IPJ Suceava, doar la sfârşitul săptămânii trecute au fost stopate şase evenimente private, pe lângă cele prezentate mai sus. În toate cazurile, participanţii au fost evacuaţi, iar organizatorii amendaţi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: