Peste 54.000 de suceveni au fost vaccinaţi împotriva Covid-19 cu ambele doze

> Două fluxuri de vaccinare noi au fost deschise la centrul de la Colegiul „Ştefan cel Mare” Suceava

În cursul zilei de duminică, 9 mai, 1.613 suceveni s-au vaccinat împotriva Covid-19, dintre care 571 cu prima doză şi 1.042 cu doza a doua, a informat ieri Directorul executiv al DSP Suceava, Dinu Sădean.

Distribuţia pe centre de vaccinare a fost următoarea: Spitalul Orăşenesc Gura Humorului – 174 de persoane; sala de sport a Colegiului „Ştefan cel Mare” Suceava – 59; sala de sport a Şcolii „Miron Costin” Suceava – 294; Căminul Cultural Dolhasca – 66; sala de sport a Colegiului „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc – 34; incinta Parcului zoo Rădăuţi – 34; Stadion Vatra Dornei – 174; sala de sport a Şcolii „Al.I. Cuza” Fălticeni – 80; Iulius Mall Suceava – 180; Casa de Cultură Siret – 60; Căminul Cultural Sf. Ilie – 121; Căminul Cultural Salcea – 18; sala de sport Broşteni – 24; sala de sport Marginea – 92; Shopping City Suceava – 203.

Până ieri, 69.122 suceveni au fost vaccinaţi împotriva Covid-19, dintre care 54.577 cu rapel.

Dinu Sădean a anunţat că, începând de ieri, 10 mai, în cadrul centrului de vaccinare din sala de sport a Colegiului „Ştefan cel Mare” din Suceava s-au deschis două fluxuri de vaccinare noi. Vaccinul folosit este Pfizer-BioNtech. Persoanele interesate se pot prezenta la centrul de vaccinare zilnic, în intervalul orar 8-20, în vederea vaccinării, fără programare (cu cartea de identitate).

Sursa citată a arătat că azi, 11 mai, echipa mobila de vaccinare se va deplasa la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Petru Rareş Fălticeni şi în comuna Horodniceni, la Căminul cultural Rotopăneşti. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: