Controale la Vereşti pentru prevenirea gripei aviare

> Poliţiştii au aplicat amenzi de 3.000 de lei şi au avertizat verbal 20 de persoane care nu purtau corect măştile de protecţie

În cursul dimineţii de 9 mai, în localitatea suceveană Vereşti au avut loc numeroase controale pentru prevenirea gripei aviare.

Echipa de control – poliţişti, jandarmi şi un medic veterinar din cadrul DSVSA Suceava – a efectuat verificări în Piaţa Agroalimentară din localitate. În total, au fost legitimate 62 de persoane şi controlate 50 de vehicule.

Controalele s-au soldat cu şase amenzi aplicate, în valoare totală de 3.000 lei. De asemenea, echipa de control a verificat şi corectitudinea respectării măsurilor anti-Covid. În aceste condiţii, 20 de persoane au fost avertizate verbal privind portul incorect al măştilor de protecţie. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: