Rata de infectare în judeţ, 0,3 cazuri la mie

> Ieri, în municipiul Suceava rata era 0,38 > 46 de localităţi nu aveau niciun caz de Covid > Comunele Panaci şi Şaru Dornei revin în „zona galbenă” cu 5 şi respectiv 7 cazuri Covid în evoluţie

În judeţul Suceava erau, duminică, 221 cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, iar rata de infectare era 0,3 cazuri la mia de locuitori.

În municipiul Suceava, rata de infectare era ieri 0,38 la mie, în evoluţie fiind 43 de cazuri.

Conform distribuţiei cazurilor Covid-19 pe unităţi administrativ-teritoriale (UAT), din cele 114 UAT din judeţ, 46 nu au niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 37 aveau câte un caz în evoluţie, 19 – sub cinci, 8 – sub zece, iar 4 – peste zece cazuri în evoluţie.

Comunele Panaci şi Şaru Dornei revin în „zona galbenă” având 5, respectiv 7 cazuri de Covid-19 în evoluţie.

Duminică, în judeţ se aflau în carantină 3.541 persoane, 130 intrate în anterioarele 24 de ore, dintre care 12 care au intrat în contact direct cu cel puţin o persoană confirmată cu SARS-CoV-2. În izolare la domiciliu se aflau 221 persoane, dintre care 3 intrate în anterioarele 24 de ore.

Numărul total de persoane testate până duminică în judeţ era 212.283, în anterioarele 24 de ore fiind testate 819, dintre care pentru 9 s-a confirmat infecţia. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: