Radu Ciornei (USR):

Decizii ale grupului tehnico-ştiinţific din pandemie au schimbat configuraţia politică a Parlamentului

> Închiderea pieţelor a fost o gafă politică nedecontată de nimeni

Deputatul USR de Suceava Radu Ciornei a declarat recent la News Bucovina, că decizii ale grupului tehnico-ştiinţific din pandemie au schimbat eşichierul politic.

El a arătat că i s-a părut foarte ciudat că ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a fost demis pentru că a emis un ordin care a fost cel mai bun ordin, după părerea sa, reglementând carantinarea, în condiţiile în care până acum nu au fost lucruri clare.

„Acel ordin cuprindea şi numărul de teste, şi numărul de locuitori pe localitate, şi numărul de paturi de la ATI, şi numărul de paturi disponibile pentru pacienţi Covid, şi rata de infectare. În sfârşit, după un an de zile, aveam şi noi un orizont. Eu, ca specialist, dar şi ca cetăţean, vreau să am o grilă, iar în funcţie de aceste date să se introducă interdicţii” a spus Ciornei.

El a mai declarat că grupul tehnico-ştiinţific a avut în ultimul an nişte „disonanţe” foarte mari.

„Închiderea pieţelor din spaţii închise şi mutarea lor în spaţii deschise a schimbat eşichierul politic. Dacă nu se făcea aceasta, numele deputaţilor şi senatorilor din Parlamentul României erau altele şi componenţa era alta. Nimeni nu a plătit pentru asta. Această gafă politică nu a fost decontată de absolut nimeni, dar pe asta s-a suit AUR, care a luat un procent nemaiîntâlnit şi s-a bazat doar pe enervarea românilor” a spus Radu Ciornei.

El a adăugat că s-a mers din nou pe enervarea românilor cu închiderea magazinelor la ora 18.

„Voi ce gândiţi? Se aglomerează magazinele astea! Sunt nişte măsuri care fac să se îndrepte toţi ochii asupra oamenilor de acolo, asupra domnului Arafat în primul rând, iar oamenii se întreabă ce se întâmplă” a spus deputatul sucevean. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: