Bilca

Un puternic incendiu a mistuit hala unui gater

> În zonă au intervenit 12 echipaje de pompieri

Hala unui gater a fost mistuită, ieri dimineaţă, într-un incendiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, incendiul a fost anunţat prin 112 la ora 4.49.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari din Vicovu de Sus şi Rădăuţi, împreună cu cei ai SVSU Bilca, Voitinel, Vicovu de Sus, Frătăuţii Noi şi Frătăuţii Vechi, cu un total de 12 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

În incendiu a ars hala gaterului, construită din lemn, cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă totală de aproximativ 600 mp. Totodată, au mai ars cherestea şi alte materiale prelucrate din lemn, utilajele pentru debitare, circular, gater, forestor ş.a.

Prin intervenţia pompierilor au fost salvate o altă hală, un depozit de material lemnos şi o casă de locuit. Lt. Alin Găleată a menţionat că nu s-au înregistrat victime.

Incendiul a fost lichidat la ora 8.30, iar o autospecială a pompierilor militari de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus a rămas în zonă pentru supraveghere.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolaţia deteriorată, a precizat lt. Alin Găleată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: