„Surprinde frumosul !”

„Surprinde frumosul”  se numeşte concursul  iniţiat de preotul Justinian-Remus Cojocar, director al departamentului Activităţi Tineret, Tabere, Proiecte Şcoli şi Parohii din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, care îşi doreşte să-i motiveze pe participanţi – copii şi tineri, de la 6 ani până la vârsta de 35 de ani, din orice colţ al ţării şi din afara graniţelor României – „să fie creativi, muncitori, empatici şi să aibă încredere în ei, dezvoltându-şi calităţile primite în dar de la Dumnezeu”.

Participanţii pot trimite doar o singură fotografie, realizată cu telefonul, tableta sau cu aparatul de fotografiat,  în care sunt invitaţi să surprinsă în imagini frumuseţea primăverii şi un element legat  de spiritualitatea creştină, pe adresa de e-mail: tineret.asr@gmail.com, până la data de 15 mai, inclusiv.

Se vor acorda premii pentru fiecare etapă de vârstă (6-14 de ani, 14-20 de ani şi 20-35 de ani), premiul I fiind de 500 de lei, al II-lea – 300 de lei şi al III-lea – 200 de lei, toţi participanţii, pe lângă cărţi, icoane şi diplome,  beneficiind, pe rând, de o zi de promenadă prin municipiul Suceava, la bisericile voievodale, la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou”, Cetatea de Scaun şi Muzeul Satului Bucovinean.

Invitaţi să participe la concurs sunt şi cei care au depăşit 35 de ani şi care, de asemenea, vor primi premii pentru lucrările valoroase.

Juriul este format din: Irina Ursachi, redactor şi fotoreporter în cadrul Sectorului de Comunicare, Media şi Relaţii Publice al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, Candrea Brothers (Andrei şi Cezar), foto-jurnalişti profesionişti (Andrei Candrea a obţinut în anul 2020 premiul II la Concursul „Biserica în pandemie” al Agenţiei de Ştiri Basilica) şi pr. Justinian-Remus Cojocar.

Toate fotografiile trimise pentru concurs vor fi arhivate într-un volum virtual care va fi promovat pe toate canalele media ale Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: