În urma controalelor la 15 firme din judeţ

Patru dosare penale pentru contrabandă

> Au fost confiscate zeci de pachete cu ţigări

Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava a efectuat, în data de 14 aprilie, mai multe controale la firme din judeţ.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, acţiunile au vizat combaterea activităţilor ilicite din sfera traficului cu produse accizabile, a comerţului neautorizat precum şi a schimbului ilegal de valută.

Astfel, au fost verificate 15 societăţi comerciale din diferite localităţi, fiind constatate patru infracţiuni de contrabandă.

Pe lângă dosare penale, au fost aplicate şi trei amenzi, în valoare totală de 3.000 lei. Doi comercianţi au fost sancţionaţi pentru nerespectarea obligaţiei de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, iar un alt comerciant, pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid.

Totodată, poliţiştii au confiscat 106 pachete cu ţigări, în valoare totală de 2.678 lei, şi suma de 519 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: