CJSU a aprobat redeschiderea locurilor de joacă din municipiul Suceava

CJSU Suceava a decis, ieri, prin Hotărârea nr.108, aprobarea redeschiderii locurilor de joacă pentru copii, pe raza municipiului Suceava.

Măsura a fost adoptată după ce s-a luat în considerare adresa Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Suceava, înaintată Secretariatului tehnic permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava, înregistrată la Instituţia Prefectului – judeţul Suceava cu nr. 6634 din data de 15.04.2021, Hotărârea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Suceava nr. 11 din data de 15.04.2021 şi punctul de vedere exprimat de viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harşovshi în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava din data de 15.04.2021, a anunţat Prefectura.

Astfel, CJSU a aprobat propunerea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Suceava privind redeschiderea locurilor de joacă pentru copii pe raza municipiului, inclusiv a celui situat în zona de agrement Tătăraşi, începând cu data de ieri, cu respectarea strictă a prevederilor Hotărârii Guvernului României nr. 432 din 8.04.2021 şi a măsurilor de siguranţă epidemiologică stabilite de Direcţia de Sănătate Publică Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: