Suceava

Eveniment privat cu 100 de participanţi, stopat de poliţişti

> Organizatorul evenimentului şi administratorul hotelului au fost amendaţi cu câte 3.000 de lei

Poliţiştii suceveni au stopat un eveniment privat la care participau în jur de 100 de persoane. Evenimentul, organizat în incinta unui hotel de pe str. Mitropoliei din Suceava, s-a terminat cu amenzi şi avertismente.

Duminică seara, în baza unor informaţii obţinute de poliţişti, o echipă de control formată din poliţişti, jandarmi, lucrători ISU, ITM şi DSVSA s-a deplasat într-o sală de evenimente din incinta unui hotel din municipiu.

Potrivit IPJ Suceava, în urma verificărilor s-a constatat că în interiorul sălii era organizat un eveniment privat. Sursa citată nu precizează despre ce eveniment a fost vorba, însă a menţionat că au participat aproximativ 100 de persoane. Oamenii se aflau la mese consumând băuturi şi produse alimentare, fără a fi acompaniaţi de o formaţie muzicală.

Potrivit unor surse, persoanele făceau parte din comunitatea bisericii penticostale.

Organizatorul evenimentului a fost identificat în persoana unui bărbat din satul Iaslovăţ. El a fost amendat cu 3.000 lei, o amendă de aceeaşi valoare primind şi administratorul hotelului.

La rândul lor, participanţii la eveniment au fost sancţionaţi cu avertismente şi obligaţi să părăsească sala de evenimente.

În acest context, IPJ Suceava a reamintit că organizarea evenimentelor private este interzisă conform Legii 55/2020, având în vedere contextul pandemic. Zilnic, echipajele de poliţie, poliţie locală şi jandarmerie aflate în serviciu pe raza judeţului verifică modul de respectare a legislaţiei, dar şi a interdicţiei de circulaţie a persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei, în intervalul orar 22 – 5, a precizat IPJ. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: