Cadavre de câini găsite la ieşirea din Suceava spre Adâncata

> Unul dintre câini era sub tratament, având branulă

Mai mulţi saci cu câini morţi, dar şi alţi câini morţi au fost găsiţi de reprezentanţii Asociaţiei „Casa lui Patrocle” în zona serpentinei de la ieşirea din Suceava spre Adâncata, după ce asociaţia a fost sesizată de o persoană.

Unul dintre cadavrele de câine avea branulă, ceea ce înseamnă că animalul era sub tratament.

Reprezentanţii asociaţiei spun că nu ştiu cum să gestioneze situaţia, nefiind o instituţie publică a statului, dar şi „după recenta experienţă dezamăgitoare cu reprezentanţii Poliţiei Animalelor”.

„Sincer, suntem obosiţi de turnura evenimentelor din ultimele două zile şi de munca noastră depusă în zadar” este mesajul transmis de reprezentanţii asociaţiei, care speră ca animalele să fie recunoscute de cineva sau măcar câinele cu branulă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: