Ec. Romeo-Cătălin Negruţ a fost numit manager interimar al Spitalului Municipal Rădăuţi

 Primarul municipiului Rădăuţi l-a numit pe ec. Romeo-Cătălin Negruţ în funcţia de manager interimar al Spitalului Municipal Rădăuţi.

Acesta, la fel ca fostul manager, Traian Andronachi, a făcut parte din Uniunea pentru Rădăuţi.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Rădăuţi, în urma hotărârii din 5 martie a.c. a Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal „Sfinţii Doctori Cosma şi Damian”, în urma verificărilor efectuate, prin care s-a propus încetarea contractului de management şi revocarea din funcţie a managerului spitalului, primarul Bogdan Loghin a dispus la data de 9 martie, prin Dispoziţia nr. 123, revocarea din funcţie a lui Traian Andronachi şi încetarea contractului de management al acestuia.

Dispoziţia a intrat în vigoare de la data de 10 martie, urmând a fi dusă la îndeplinire de Serviciul de administraţie publică locală din cadrul Primăriei Municipiului Rădăuţi şi de conducerea Spitalului Municipal.

Totodată, prin Dispoziţia nr. 125/10 martie 2021, primarul Bogdan Loghin a decis ca funcţia de manager interimar al spitalului să fie ocupată de ec. Romeo-Cătălin Negruţ, licenţiat în ştiinţe economice la Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti.

Romeo Negruţ îşi va exercita atribuţiile până la organizarea concursului, dar nu mai mult de 6 luni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: