Nou proiect de educaţie muzeală al MNB

> Adresat adolescenţilor, el se intitulează „Să descoperim istoria împreună! Te provoc să citim!”

Serviciul Cetatea de Scaun din cadrul Muzeului Naţional al Bucovinei (MNB) anunţă lansarea unui nou proiect educaţional.

Proiectul de educaţie muzeală „Să descoperim istoria împreună! Te provoc să citim!” se adresează adolescenţilor, scopul fiind de a spori atractivitatea vizitei la Cetatea de Scaun a Sucevei printr-o experienţă interactivă, relaxantă, dar şi educativă.

„Prin activităţile surpriză din cadrul proiectului, ne propunem să facilităm, într-un mod relaxant, atractiv şi incitant, contactul dintre tinerii vizitatori şi istoria acestui monument, provocând publicul tânăr la o experienţă inedită. Aşadar, ne adresăm tinerilor care doresc să îşi petreacă timpul liber la Cetatea de Scaun a Sucevei, dornici de provocări inedite, pe care îi invităm la Casa Custodelui, de unde îşi pot procura pliantul proiectului nostru, ce conţine un set de întrebări la care vor găsi răspunsuri pe măsură ce vizitează încăperile Cetăţii. Truda lor nu va rămâne nerăsplătită, astfel că vizita acestora nu va fi doar o experienţă plăcută, ci şi una memorabilă” au transmis reprezentanţii MNB.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0784 275644 sau la Casa Custodelui.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: