Ioan Balan:

Ludovic Orban are prima şansă să fie reales preşedinte al PNL

> Potrivit deputatului, Orban poate fi şi candidatul formaţiunii pentru Preşedinţia României

Vicepreşedintele regional al PNL deputatul de Suceava Ioan Balan a declarat recent, la News Bucovina, că Ludovic Orban va fi, cel mai probabil, reales preşedinte al PNL şi că acesta ar putea să fie candidatul liberalilor pentru Preşedinţia României.

Balan a recunoscut că de mai mulţi ani s-a ocupat de organizarea congreselor şi că întotdeauna a făcut analize corecte, pentru că a avut informaţii corecte.

Întrebat ce se întrevede la viitoarele alegeri din PNL, Balan consideră că actualul preşedinte al formaţiunii are cele mai mari şanse să fie reales.

„Ludovic Orban are prima şansă, de departe. Lucrurile sunt în mişcare, dar poza de astăzi arată că Ludovic Orban are prima şansă şi spun asta ca vicepreşedinte regional din regiunea nord-est, am fost în toate aceste organizaţii. Vă spun un lucru: Ludovic Orban, din punctul de vedere al PNL, este un om extrem de dedicat şi implicat. Vă spun asta ca om care am stat destul de mult în preajma lui” a spus Ioan Balan.

Liderul liberal sucevean a reamintit că Ludovic Orban este preşedintele de partid care a ţinut permanent legătura cu membrii liberali din filiale, numai la Suceava a fost de cinci-şase ori într-un an, iar tot ceea ce s-a discutat în organizaţie cu el a fost luat în considerare.

Întrebat dacă preşedintele PNL va fi şi candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale, Ioan Balan a spus că o cutumă a partidelor politice arată că aşa stau lucrurile.

„Există posibilitatea ca nişte alianţe electorale să schimbe această cutumă. Nu este în statut că trebuie să fie, dar este o regulă” a spus Balan.

El a menţionat că va candida pentru un nou mandat de vicepreşedinte regional, fiind în prezent vicepreşedintele ales cu cel mai mare număr de voturi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: