Municipiul Suceava

Doi elevi şi doi profesori, confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a informat, miercuri, că în anterioarele 24 de ore s-a confirmat infecţia cu SARS-CoV-2 la doi elevi şi doi profesori din municipiul Suceava.

Este vorba despre un elev din învăţământul primar de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 şi de un elev din învăţământul liceal, de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”.

Cei doi profesori infectaţi cu SARS-CoV-2 sunt din învăţământul primar, unul de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, iar al doilea de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin”. ISJ Suceava a dispus suspendarea activităţilor cu prezenţa fizică pentru patru clase, dintre care trei de la învăţământul primar, respectiv Şcoala Gimnazială Nr. 2 Vicovu de Sus, Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava, şi o clasă de la învăţământul liceal, de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: