Primăvară şi la Galeria de Artă „Ion Irimescu” din Suceava

„Expoziţie de primăvară” este titlul sub care 15 artişti plastici suceveni, membri ai Filialei Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România, îşi expun lucrările de pictură, grafică şi artă decorativă, care se doresc a fi un mărţişor de suflet oferit iubitorilor culorii.

Expun (în ordinea preluată de pe afişul de prezentare a evenimentului artistic) Puşa Pîslaru, Camelia Rusu Sadovei, Lucia Puşcaşu, Viorica Moruz, Sebastian Raţiu, Oana Chilariu Moruz, Sorin Baciu, Ovidiu Buzec, Marcela Larionescu, Magdalena Ivan, Neculai Moroşan, Mariana Dragomirescu, Dumitru Rusu, Bogdan Dragoş Mihai şi Daniel Pintilei, artişti care, prin intermediul lucrărilor lor, celebrează frumuseţea, fie ea a corpului uman sau a satului bucovinean, dar vă împărtăşesc şi bucuria venirii unui anotimp vestit de gâze şi de flori.

Lucrările artiştilor plastici suceveni se vor afla pe simezele galeriei din Suceava până la 15 martie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: