Deputatul PSD George Şoldan:

Judeţul Suceava a fost sărit din schema de finanţare pentru 2021 de Guvernul Cîţu

Deputatul PSD de Suceava George Şoldan a declarat, joi, că bugetul care dovedeşte minciunile liberale este acum public şi asumat.

„Foarte degajat, primul ministru Cîţu a recunoscut fără pic de jenă că a minţit românii, că promisiunile din campanie nu doar că nu se potrivesc cu programul de guvernare, ci chiar că au fost doar vorbe în vânt. Mărirea punctului de pensie, a salariilor, a alocaţiilor, gratuităţi, tichete de vacanţă?…” a adăugat deputatul.

El a arătat că, după cum a declarat Cîţu, toate au fost valabile în campania electorală, dar că, între timp, aceste oferte au expirat.

„Unul dintre judeţele sărite din schema de finanţare este chiar judeţul Suceava, poate cel mai grav afectat de pandemia SARS-CoV-2. Noi, parlamentarii PSD Suceava, am depus amendamente la bugetul de stat pentru 2021, pentru că judeţul nostru are nevoie de bani pentru infrastructura de transport, pentru sănătate, educaţie şi utilităţi” a spus parlamentarul social-democrat sucevean.

El a menţionat că, împreună cu colegii parlamentari ai PSD de Suceava, cere Guvernului să construiască centurile ocolitoare pentru oraşele Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Fălticeni.

„Vom cere alocarea fondurilor necesare pentru darea în funcţiune a Spitalului Municipal Fălticeni, pentru reparaţii capitale la şcolile şi grădiniţele din judeţ, dar şi pentru ca elevii din judeţ să participe la cursurile remediale prin programul «Şcoala după Şcoală»” a spus Şoldan.

El a adăugat că prezentarea bugetului Cîţu este momentul adevărului pentru români şi, din păcate, „este o nouă ţeapă”.

„Guvernele de dreapta, încropite de fiecare dată prin artificii care nu au ţinut cont de votul electoratului, au sacrificat întotdeauna românii. Dar un guvern încropit pe minciuni şi prin furtul votului nu poate rezista. Domnule Cîţu, acesta cu siguranţă nu este un guvern de cursă lungă, cum speraţi. Cu acest buget, tocmai v-aţi luat bilet de retur spre casă. Sper că mai aveţi voucherele de vacanţă de anul trecut, le puteţi folosi când vă vor trimite românii la plimbare” a spus Şoldan.

El a spus că premierul va putea folosi vouchere dacă îi place România, sau dacă vrea cu adevărat să o descopere. „Vă recomand un traseu cu maşina din Bucureşti până în Moldova şi Bucovina. Sau poate vreţi cu trenul. Oricare ar fi alegerea, vă asigur că aţi fi dorit să daţi bani la transporturi pentru autostrăzi” a conchis Şoldan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: